Veelgestelde vragen

Wat is The body & beast challenge?

THE BODY & BEAST CHALLENGE IS 30-DAAGSE UITDAGING DIE IS ONTWORPEN OM U TE HELPEN UW DOELEN TE BEREIKEN.

Wat kost het om mee te doen?

IEDEREEN BETAALT €5 OM DE UITDAGING AAN TE GAAN. €4 VAN HET INSCHRIJVINGSGELD GAAT NAAR HET PRIJZENFONDS EN €1 WORDT BESTEED AAN DE LOPENDE KOSTEN VAN DE UITDAGING. TERWIJL U DEELNEEMT AAN DE UITDAGING, MOET U OOK DE PRODUCTEN KOPEN VOOR UW GEPERSONALISEERD PLAN. THE BODY & BEAST CHALLENGE IS EEN UITDAGING ZONDER WINSTOOGMERK.

Welke Categorieën zijn er?

WE HEBBEN 2 CATEGORIEËN, BODY & BEAST. DE BODY CATEGORIE IS VOOR AFSLANKERS TERWIJL DE BEAST CATEGORIE VOOR DE BIJKOMERS IS. DE CATEGORIEËN ZIJN OOK AFZONDERLIJK GESPLITST VOOR MANNEN EN VROUWEN.

Hoeveel winnen de winnaars?

Niks! De prijzenpot gaat naar het goede doel.

Ziet iedereen mijn voor/NA foto?

Niemand zal uw afbeeldingen zien, zelfs wij niet totdat u uw definitieve afbeeldingen indient om kans te maken om te winnen. Als u nooit uw definitieve afbeeldingen verzendt, zien we uw eerdere afbeeldingen nooit.

Kan ik meerdere challenges na elkaar meedoen?

JA NATUURLIJK! WE ZOUDEN HET LEUK VINDEN ALS JE GENOEG VAN DE CHALLENGES HEBT GENOTEN OM DEEL TE WILLEN BLIJVEN NEMEN. UIT ONZE ERVARING HELPT HET MENSEN ECHT OP KOERS TE HOUDEN EN GEMOTIVEERD TE BLIJVEN.

Welke ondersteuning krijg ik tijdens de Challenge?

Er zijn veel opties als het gaat om ondersteuning. We hebben een Facebook-groep voor elke challenger waar je kunt connecteren met alle andere uitdagers en elkaar tips kunt geven voor recepten en trainingen. Ook is er natuurlijk jou persoonlijke coach waar je terecht kan.

Moet ik mijn voor/na foto indienen om te kunnen winnen?

DAT ZOUDEN WE GRAAG WILLEN, SOMS WETEN MENSEN NIET ZEKER OF ZE VOLDOENDE VOORUITGANG HEBBEN GEBOEKT OM TE WINNEN, MAAR IN ELK GEVAL GEVEN ZE ZICHZELF NIET GENOEG KREDIET VOOR WAT ZE HEBBEN BEREIKT. WANNEER DEFINITIEVE AFBEELDINGEN WORDEN INGEZONDEN, ZULLEN WE ZE ALLEMAAL DOORNEMEN EN DE FINALISTEN SELECTEREN OM NAAR DE EINDSTEMMING TE GAAN.

Hoe worden de winnaars gekozen?

ZODRA ALLE DEFINITIEVE AFBEELDINGEN ZIJN INGEDIEND, ZULLEN WE ZE ALLEMAAL DOORNEMEN EN X-FINALISTEN UIT ELKE CATEGORIE KIEZEN. ZODRA DIT IS GEBEURD, ZULLEN WE DE STEMMING TERUGBRENGEN NAAR ALLE DEELNEMERS DIE HEBBEN DEELGENOMEN. IEDEREEN STEMT DAN EN WE HEBBEN EEN WINNAAR, EEN TWEEDE PLAATS EN EEN DERDE PLAATS VOOR ELK VAN ONZE CATEGORIEËN